Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Teamwork OP [ Polska Wersja ]

3Kgaming

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, wyszła Polska wersja Teamwork OP jeżeli ktoś nie wiedział dla Polaków przyda się w 100%

bo to co widać to Polska najbardziej hejci i jest najbardziej hejcona aż nie raz nie chce się przyznawać ktoś że jest PL

- h

ttp://www.youtube.com/watch?v=PmlN8U1GHuw

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

@LoveWithMakin widać że twoje IQ nie przekracza IQ kamienia a jak wiadomo z takimi się nie dyskutuje.

i jak coś to zobaczyłem 20 min od wyjść filmiku i myślałem że już ktoś wrzucił kiedy o tym pomyślałem czyli dzisiaj

patrzę i nikt jeszcze nie wrzucił tak więc wrzucę. PS - słaby troll z ciebie

3kgaming.jpg

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Lektor ni chuja mi się nie podoba, w anglojęzycznej wersji był lepszy.

Siemanko, wyszła Polska wersja Teamwork OP jeżeli ktoś nie wiedział dla Polaków przyda się w 100%

bo to co widać to Polska najbardziej hejci i jest najbardziej hejcona aż nie raz nie chce się przyznawać ktoś że jest PL

- http://www.youtube.com/watch?v=PmlN8U1GHuw

True. Ja osobiście rzadko przyznaję się do bycia polakiem. Nie ważne jak gram, zawsze jestem do dupy i trzeba mnie z reportować ponieważ jestem z polski. Nawet jeżeli mam 8/2/15 (przykład z dupy) a on 2/8/2 (kolejny przykład z dupy).

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

No na normalach i niższych dywizjach flejmią ostro ale już powyżej Platynki to mało ważne jak ktoś gra i każdy oczywiście się zna.

3kgaming.jpg

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Na Brązie - Goldzie(V-III) Nienawiść do nas jest ogromna. Nigdy się nie przyznaje do swojej narodowości w lolu co jest smutne bo naprawdę kocham mój kraj ale jego rodacy w większości przynoszą mi zbyt dużo wstydu. :c

Co do filmiku to lektor znakomicie dobrany i przygotowany :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...